2009. július 16., csütörtök

És megint eszünk. :-)) Bableves ahogyan én készitem:


Ha csülköt nem is de egyfajta füstölt paraszt sonka szerűséget lehet kapni. Meg szerencse! Mert különben nem tudom miből csinálnám. Megmutatom, igy néz ki még új korában:


Felszeletelve BBQ megsütve sem rossz ám! :-))

3 megjegyzés:

Csilla írta...

Na, gondolom! Elég gusztának néz ki még így is! :))) Ezek a receptek gyönyörüek, nyomtatom őket kifelé szorgalmasan!

Edinbogyo írta...

Huha, dejo, en eddig szegyenszemre csak fustolthus kockabol csinaltam itt(otthonrol hozva).
Naprol napra uj dolgokat fedezek fel itt, igazabol szinte mindent lehet kapni..most kaprot vadaszok zoldbableveshez, de allitolag a waitroseban lehet kapni.Asdaban nem volt.
Kar, h a gesztenyepure is magyar csak..

Christine írta...

Edinbogyo, erdemes raszanni az idot a bevasarlasra es amugy oregasszonyosan vegig araszolni a polcokat, mert mindig erik meglepetesek az embert. Ezt a nagy "paraszt sonkat" a bacon-ok mellet lehet nalunk megtalalni es van a Tesco-ban is meg a Sainsbury's-ben illetve az ASDA-ban is.
De igy talaltam pl. lengyel sult zsirt, vagy pirospaprikat is. Ez utobbit azota nem is hozatok otthonrol mert rajottem nincs izbeli kulonbseg a magyar meg a kukacirasos kozott. Kaprot azt en a Sainsbury's-ben vettem meghozza fagyasztott verziot. Mert csak ritkan hasznalom es igy megis van mindig friss. Regi "rossz" szokasom ugyanis hogy a fuszernovenyeket felapritva a jegkocka tartoban tarolom a fagyasztoban.:-) Mert igy nem fuggok a szezontol es mindig van itthon friss zoldfuszer.